Bebe

METRO+ dječija kolica će oduševiti i najmlađe stručnjake

2Q==

ZA ONE KOJI ŽELE VIŠE: DJEČIJA KOLICA METRO+

Uvijek je pravo vrijeme je da odaberete idealna kolica!

Američki brend Ergobaby, poznat po proizvodnji ergonomskih nosiljki i kompaktnih kolica, pitao je za mišljenje najveće svjetske stručnjake – bebe. Djeca su jednoglasno odlučila da su za njih kolica #1 ona koja im pružaju udobnost tokom vožnje i miran san dok je porodica u pokretu.

Tako su nastala nova Ergobaby Metro+ kolica, najbolja kolica među premium kompaktnim kolicima kad je u pitanju udobnost. To je potvrdio i neovisni Institut koji je istakao da su Metro+ kolica “najjače podstavljena premium kompaktna kolica na tržištu”.

Nova Ergobaby Metro kolica 3

POPULARNA METRO KOLICA, ALI SADA JOŠ BOLJA

Odmah po predstavljanju prvih Metro kolica u 2018., ona su postala omiljen izbor roditelja jer su pružala gotovo sve što roditeljima treba – kompaktnost i male dimenzije koje su omogućavale da se spreme kao ručna prtljaga u avionu ili iza sjedišta automobila. Roditelji su birali Metro i radi jednostavnog mehanizma (ra)sklapanja jednom rukom, a lakoća upravljanja te mekoća sjedećeg dijela s ležećim položajem oduševljavala je najveće stručnjake i kritičare – bebe.

Nova Ergobaby Metro kolica 2METRO+ DONOSI JOŠ VIŠE – SVE ONO ŠTO STE TRAŽILI

Da je važno što roditelji misle, Ergobaby je dokazao i testiranjem prototipa najnovijeg modela prilikom kojeg su roditelji iskazali želje da omiljeni Metro ima još neke karakteristike: visinom prilagodljivu ručku, mogućnost postavljanja autosjedalice te još veću nosivost i udobnost. Iz tih potreba dizajniran je Metro+ sa svim dodatnim mogućnostima koje su roditelji željeli, a sa zadržavanjem onog što su već obožavali.

ŠTA JE + KOD METRO+ KOLICA?

+ još veća udobnost i jača podstavljenost kolica
+ visinom prilagodljiva teleskopska ručka od umjetne kože – do 105 cm
+ ležeći položaj s naslonom koji se spušta do 175°
+ mogućnost postavljanja autosjedalice uz pomoć adaptera
+ gnijezdo za novorođenče koje se jednostavno napravi bez potrebe da se posebno kupuje košara za novorođenče

Znajući da su njegovi prethodnici omiljeni među roditeljima, Ergobaby je odlučio nadograditi Metro, a zadržati opcije koje su već bile praktične poput kompaktnosti, sklapanja jednom rukom te glatke vožnje zahvaljujući opružnoj suspenziji i toškovima od PU pjene. Nosivost Metro kolica više je nego dovoljna jer je testiran do 22 kg. Što se tiče estetike, Metro+ uveliko podsjeća na prethodnike jer je zadržao dugački krović s UPF 50+ zaštitom i mrežice za cirkulaciju zraka. Na stražnjoj strani kolica nalazi se džepić za stvari, a u slučaju ružnog vremena dobro je znati da uz kolica dobivate i kišnu zaštitu.

Nova Ergobaby Metro kolica 1ODVEZITE SE U NOVE AVANTURE SA SVOJOM BEBOM I METRO+ KOLICIMA!

Ergonomija je ključna osobina koja je utkana u svaki Ergobaby proizvod. Kod Metro+ kolica ona je dovedena na novu, višu razinu čemu svjedoči i činjenica da je neovisni institut za testiranja utvrdio da su Metro kolica “najjače podstavljena ultra kompaktna premium kolica na tržištu”. Udobnost Metro+ kolica potvrdio je i njemački AGR Institut koji im je dodijelio certifikat “zdrava za leđa” roditelja i djeteta.

Ako ste u potrazi za kompaktnim kolicima koja pružaju udobnost kao velika, mogu se koristiti od rođenja (s integriranim gnijezdom ili autosjedalicom) ili kao druga odnosno putna kolica, onda je Ergobaby Metro+ idealan za vas. Novi Metro je dostupan na Hello Baby web shopu (www.hellobaby.ba) i prodajnom mjestu u Importanne Centru u Sarajevu, na 1.spratu.

Back to list

Komentariši