Kako iskoristiti kupon KOD

Hello Baby Onlina prodavnica često organizuje različite promocije i akcije čije pogodnosti ostvarujete unosom kupon koda prilikom kupovine.

Kupon kodove u vidu popusta ili novčanom iznosu mogu ostvariti svi jednako prilikom prijave na Hello Baby newsletter, registracije i česte kupovine poznatih svjetskih brendova u Hello Baby Online prodavnici.

Ukoliko je akcija u toku i opcija KOD-a omogućena, kodovi se unose na zadnjem koraku kreiranja narudžbe, na stranici korpe ili na stranici plaćanja. KOD koji se nalazi na kuponu nije moguće kombinovati ili zbrajati s drugim kupon kodovima te je na jednoj narudžbi moguće iskoristiti samo jedan kupon kod. Ukoliko nije drugačije naznačeno, kupon kod određenih promotivnih aktivnosti korisnik može iskoristiti samo jednom. Kupon kodove nije moguće zamijeniti za novac.

Kod unesite u polje “Kupon kod” i kliknite na “Primjeni kupon“.

Sistem će nakon toga provjeriti ispravnost koda, te umanjiti iznos vaše narudžbe za iznos koda. Ovo važi samo kada je KOD aktivan.

Na primjer, ukoliko Vaša narudžba iznosi 50 KM, nakon što unesete kupon kod od 5% koji dobijete prilikom registracije na Newsletter, prikazani iznos za plaćanje će biti 45 KM.