Odabir načina plaćanja

Narudžbu možete platiti na ispod navedene načine:

 • Kreditna/debitna kartica
  • Plaćanje Online putem Multipay payments. Maksimalna sigurnost prilikom plaćanja
 • Plaćanje pouzećem
  • Plaćanje gotovinom:
   • prilikom dostave ili
   • prilikom ličnog preuzimanja u prostorijama sjedišta Društva Itrade d.o.o (Hello Baby trgovina), ul. Zmaja od Bosne br. 7 (Importanne centar), Sarajevo. U sjedištu kompanije Itrade d.o.o. prilikom ličnog preuzimanja, moguće je platiti isključivo gotovinom. U ovom trenutku, za narudžbe koje se preuzimaju lično u sjedištu Trgovca, nije moguće platiti platnim karticama.

Plaćanje se vrši isključivo gotovinom u domaćoj valuti (BAM).

Za plaćanje bankovnim karticama, svoju narudžbu možete platiti koristeći Mastercard®, Maestro®, Visa i Visa Electron platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Podatke kartice unosite na stranici Banke, a kompanija Itrade d.o.o. nema pristup podacima o kartici.

Tajnost Vaših podataka zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Sva plaćanja bankovnim karticama će biti obavljena u konvertibilnim markama (BAM).

Prilikom plaćanja moguće je da će vasa banka tražiti dodatnu provjeru kartica putem 3DS mehanizma. To je mehanizam zaštite od zloupotrebe i propisan je od kartičnih organizacija – Mastercard i Visa. Način implementacije 3DS podrazumjeva dodatni korak prilikom uplate I dodatnu provjeru na način da vasa banka šalje sigurnosni kod putem sms-a kojeg trebate upisati da bi transakcija bila odobrena.

Ukoliko se plaća bankovnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema važećem kursu Centralne banke. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primjnjuju operatori platnih kartica. Navedena cijena u konvertibilnim markama koja je navedena na sajtu je informativnog karaktera i zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste.

Sva plaćanja su bh valuti. Naplaćeni iznos na računu vaše kreditne kartice pretvara se u vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica