Počela je priča o Hello Baby …

Inspirisani jednim dječakom, odabrali s ljubavlju mama i tata….

Hello Baby trgovina za djecu i bebe je projekat koji su pokrenuli mama i tata inspirisani svojim dvogodišnjim sinom i čarobnim svijetom njegovih igračaka. U Hello Baby web shopu www.hellobaby.ba i trgovini u Importanne centru u Sarajevu, na 1. spratu možete pronaći superslatke proizvode i opremu za bebe, kao i neodoljive dječije igračke najpoznatijih svjetskih premium brendova.

Svi proizvodi koji se nalaze u ponudi Hello Baby trgovina su proizvodi koje odlikuje najviši nivo sigurnosti, vrhunski kvalitet, te prekrasan dizajn, pomno su birani, bilo na temelju vlastitog iskustva ili kao rezultat predanog i dugotrajnog istraživanja.

U našoj ponudi ćete pronaći multifunkcionalne, inovativne i “pametne” proizvode, koje “rastu s djetetom” i prilagođavaju se različitim uzrastima i potrebama djece, te najljepše igračke koje će pokrenuti dječiju maštu.

Mi u Hello Baby vjerujemo u igračke koje pomiču granice, pokreću dječiju maštu i kreativnost, pomažu kreirati čarobni svijet u kojem nastaju najljepše uspomene iz djetinjstva, koje će trajati vječno.

Dobro došli u čarobni svijet Hello Baby!

Odabrali s ljubavlju mama i tata.