Kako se registrovati na Hello Baby?

Proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahtijeva samo osnovne lične podatke.

Da biste napravili narudžbu nije se potrebno registrovati, no mi svakako preporučujemo da se registrujete radi ostvarivanja određenih pogodnosti koje imaju registrovani članovi i kako biste olakšali svaku narednu kupovinu (registracijom ne trebate svaki put unositi podatke za isporuku).

Uz registraciju preporučujemo da se prijavite na Hello Baby Newsletter kako biste bili sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koje ćemo konstantno dodavati u Hello Baby ponudu.

Kliknite na link za prijavu

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Login/Registracija“ u gornjem desnom dijelu stranice.

Novi korisnik?

Kliknite na “Registracija” dugme u desnom dijelu stranice , a zatim u formular upišite svoje podatke: Korisničko ime, email adresa i šifra.

Potvrda o vašoj registraciji, sa korisničkim podacima koje ste upisali, stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka, čime je vaša registracija uspješno završena i možete nastaviti pretraživati Hello Baby ponudu te kreirati listu želja ili odmah dodavati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

Slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućavaju zloupotrebu ličnih podataka.

Postojeći korisnik?

Ukoliko ste postojeći korisnik I želite se “ulogovati”, odnosno prijaviti, dovoljno je da pod “Prijava” upišete vaše registrovano korisničko ime i šifru.

Ne brinite ako ste zaboravili šifru. Zatražite novi klikom na link “Zaboravljena šifra” i generišite novu tako što ćete upisati vaš email na koji ćete primiti upustva za generisanje nove šifre.

Jednostavno, zar ne?

Pridružite nam se! Slijedite upustva koje ste upravo prošli i pridružite se Hello Baby kompletnoj Online prodavnici igračaka i dječije opreme za bebe, djecu i modern roditelje, gdje svakodnevno imate mogućnost kupovine vrhunskih premium proizvoda svjetski najtraženijih uz mogućnost sigurnog Online plaćanja i brze i pouzdanu isporuke u cijeloj BiH.

Istražite i ostale pogodnosti

Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informisani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.